Accountancy

Met de gedachte “ieder zijn vak” heeft GB Business Solutions de samenwerking gezocht met een groot aantal accountantskantoren. Inmiddels bestaat dit netwerk uit ruim 200 kantoren. Binnen deze samenwerking ondersteunen wij de accountants bij de cliënt automatisering.

Met ons team werken wij er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en dat doen wij onder andere op de volgende manieren.

Gratis GB Advies App

Met de gratis GB Advies App beschikt u altijd over relevante informatie om u cliënt goed te informeren. Waar en wanneer het u uitkomt. Vraag productinformatie op, laat een handige demo zien, vraag een proefabonnement aan of verzorg direct de overeenkomst.

GB ADVIES APP SLIDE

Aanbrengvergoeding voor nieuwe Unit4 Multivers klanten

Voor iedere nieuwe klant die u bij ons aanbrengt, geven wij een aanbrengvergoeding. In overleg met het accountantskantoor komt deze vergoeding ten gunste van de cliënt of van het kantoor.

Dag en nacht overeenkomsten aanvragen op onze website

Op onze site kunt u direct een overeenkomst voor één van de Unit4 Multivers producten aanvragen. Na het invullen van de noodzakelijke gegevens ontvangt uw cliënt direct een overeenkomst in PDF per mail ter ondertekening. U ontvangt hiervan ook een kopie.

Er kan 24/7 gebruik gemaakt worden van deze optie. U bent dus niet afhankelijk van de beschikbaarheid of snelheid van onze medewerkers.

Koppelen van de online cliëntadministratie aan uw online meewerkuser

Nadat uw cliënt de overeenkomst heeft ondertekend en aan ons heeft geretourneerd, verwerken wij de bestelling en zorgen wij dat de administratie aan uw Unit4 meewerkuser wordt gekoppeld.

Heeft u al een administratie voor uw cliënt in Unit4 Accounting opgezet dan zorgen wij dat de online administratie het juiste nummer meekrijgt, zodat u deze administratie eenvoudig in kunt lezen voor uw cliënt.

Productdemo of workshop voor uw cliënten bij u op kantoor

Met regelmaat organiseren wij uitgebreide productdemo’s of workshops bij accountantskantoren op locatie. Dit kan ingezet worden ter ondersteuning van uw bestaande relatie event of als extra service naar uw cliënt.

Informeren over (product) ontwikkelingen

Wij informeren u over belangrijke ontwikkelingen rondom Unit4 Multivers, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt. U kunt uw cliënt op deze manier ook van dienst zijn door hem op bepaalde zaken nog eens extra te attenderen.

Wij doen dit via onze nieuwsbrieven,  nieuwsberichten en door middel van persoonlijk bezoek bij u op kantoor.