Webwinkel backoffice voor Magento

Speciaal voor Magento webwinkels kunnen wij een volledige backoffice inrichten waarin u uw boekhouding, voorraadbeheer en de inkoopregistratie kunt voeren. Deze backoffice wordt gekoppeld aan uw webwinkel. Wij maken hiervoor gebruik van Unit4 Multivers. Een degelijk en betrouwbaar ERP pakket dat beschikt over uitgebreide financiële en logistieke functionaliteiten.

U kunt meerdere webshops koppelen aan deze backoffice en ook orders via andere kanalen (telefoon, mail, etc) registreren. Zo heeft u een up-to-date inzicht in de resultaten per webshop of per orderkanaal. Alle gegevens worden direct verwerkt in de financiële administratie zodat u altijd over de actuele gegevens beschikt voor bijvoorbeeld uw BTW aangifte, debiteurenbeheer of uitgaande betalingen.

De webwinkelkoppeling is ook geschikt voor SEOshop en wij ontwikkelen deze ook voor WooCommerce.

Werkt u met één van de volgende webwinkel platforms en wilt u ook een financiële en logistieke backoffice? Laat het ons dan weten.

Door gebruik te maken van de backoffice in UNIT4 Multivers krijgt u in één keer de beschikking over een groot aantal financiële en logistieke functionaliteiten als aanvulling op uw webwinkel.

Webwinkelbackoffice voor Magento
Introductie UNIT4 Multivers Xtralarge - Logistiek

U heeft al een backoffice inclusief koppeling met uw webwinkel vanaf EUR 113,50 per maand. Werkt u al met UNIT4 Multivers (Online)? Dan heeft u alleen onze webwinkelkoppeling koppeling nodig. De prijzen zijn als volgt:

Webwinkelkoppeling Compleet EUR 49,50 per maand

Heeft u vragen? Vult u dan het contactformulier in of bel ons op 085-0091200.