Geplaatst door: GB Business Solutions in UNIT4, Productinformatie, Webinar op 17-04-2014 reageer

Gratis webinar: voorkom ergernissen met UNIT4 Multivers Paperless

Op 14 mei om 10.00 uur wordt door UNIT4 een gratis webinar georganiseerd waarin u kennis kunt maken met UNIT4 Multivers Paperless. U hoeft niet te reizen om hierbij aanwezig te zijn, want u kunt de live demonstratie gewoon vanachter uw computer bijwonen en het kost u slechts 30 minuten.

Met UNIT4 Multivers Paperless kunt u uw crediteurenadministratie efficiënt inrichten. Naast dat u veel tijd bespaart met het inboeken van de inkoopfacturen voorkomt u twee veel voorkomende ergernissen.

1. Inkoopfacturen raken zoek in uw organisatie
Na binnenkomst van de inkoopfactuur moet eerst een akkoord gekregen worden in de vorm van een paraaf door de bevoegde manager. De factuur wordt in het postvakje van deze manager gelegd ter ondertekening, maar komt helaas nooit meer terug. De manager zegt hem terug te hebben gegeven, maar de administratie weet van niets. Er zal toch weer een kopie opgevraagd moeten worden bij de leverancier.

Met UNIT4 Multivers Paperless legt uw factuur een digitale authorisatieronde af waardoor altijd duidelijk is welke manager er nog iets mee moet doen en de factuur altijd vindbaar is.

2. Facturen worden te laat ingeboekt
Omdat veelal gewacht wordt met het inboeken van de inkoopfactuur totdat de betreffende manager een akkoord heeft gegeven of doordat eerst een kopie opgevraagd moet worden waar uiteindelijk weer akkoord op gekregen moet worden, kan het soms wel weken duren voordat de inkoopfactuur daadwerkelijk geboekt wordt. Van de leverancier uit zijn de eerste aanmaningen en telefoontjes al gepleegd en de resultaten zijn helaas niet helemaal up-to-date omdat de facturen nog niet geboekt zijn.

Met UNIT4 Multivers Paperless worden de facturen direct geboekt, maar geblokkeerd totdat de authorisatie heeft plaatsgevonden. Uw resultaten zijn altijd up-to-date en u kunt uw leverancier goed informeren over de stand van zaken.

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.


Reageer op "Gratis webinar: voorkom ergernissen met UNIT4 Multivers Paperless"