Geplaatst door: GB Business Solutions in UNIT4, Productinformatie, Ontwikkelingen, Cloud op 17-04-2014 reageer

Nieuw: facturen importeren in UNIT4 Multivers Small (Online)

Maakt u uw facturen in een ander softwarepakket of in uw webwinkel? Dan kunt u nu gebruik maken van verschillende mogelijkheden om deze factuurinformatie automatisch in UNIT4 Multivers Small (Online) te importeren. U hoeft de facturen of betalingen niet meer handmatig in te voeren in UNIT4 Multivers Small (Online), bespaart tijd en u bent altijd up-to-date met uw debiteurenbeheer.

Voor het automatisch inlezen van factuurinformatie in UNIT4 Multivers Small (Online) kunt u gebruik maken van de module import. Met deze module kunt u na het instellen van een eenmalige importdefinitie eenvoudig de factuurinformatie inlezen op de tijd dat het u uitkomt. Wilt u er helemaal geen omkijken meer naar hebben dan kunt u gebruik maken van de API. Onze consultant kan dan een zogenaamd script schrijven dat dagelijks of wekelijks de factuurinformatie inleest via deze API. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere informatie in te lezen zoals bijvoorbeeld relatiegegevens.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neemt u dan contact met ons op nummer 085-0091200 of stuur een mail naar sales@gbsolutions.nl

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.


Reageer op "Nieuw: facturen importeren in UNIT4 Multivers Small (Online)"