Geplaatst door: GB Business Solutions in UNIT4, Accountancy, Productinformatie, Ontwikkelingen op 15-09-2014 reageer

Uitnodiging UNIT4 Accountancy Najaarstour

Binnenkort gaat de UNIT4 Accountancy Najaarstour weer van start. Op deze tour ontdekt u hoe u anno 2014 uw business kunt optimaliseren en hoe UNIT4 u kan meenemen in het cloudtijdperk. Hoe kunt u processen stroomlijnen en systemen vereenvoudigen? Kan de cloud daarbij het verschil maken?

In presentaties vertellen experts van UNIT4 hier meer over. Om vervolgens passende oplossingen aan te dragen. Geen rigide systemen, maar flexibele software die aansluit op uw huidige eisen en toekomstige wensen. Dat ziet u ook terug bij de preview van onze nieuwe oplossingen zoals de online Accountancy Suite. U kunt op deze tour ook terecht voor demonstraties en persoonlijk advies. Zorg dat u erbij bent en meld u aan.

Woon tijdens de UNIT4 Accountancy Najaarstour onderstaande presentaties bij:

Het digitale kantoor van vandaag
Hoe ziet een werkdag eruit in een digitaal kantoor? Hoe houdt u uw marges op peil? En kan software daarbij helpen? Een demonstratie van onze software voor meer efficiency, digitalisering en procesoptimalisatie.

Van salarisverwerker naar online partner
Hoe maakt u succesvol de transitie van salarisverwerker naar online partner? Leer van ervaringen van collega’s en krijg handvatten voor het realiseren van een toekomstbestendige salaris- (en HR-)praktijk.

De roadmap naar strategisch adviseur
Hoe kan social, mobile, analytics en cloud (SMAC) software de samenwerking met ondernemers versoepelen? Hoe voegt deze software waarde toe aan de business van u en uw cliënten? Een preview van de nieuwe online Accountancy Suite.

Een actuelere boekhouding voor niet-boekende cliënten  
Meer betrokkenheid van niet-boekende cliënten én een actuelere boekhouding. Een onmogelijke opgave of dichterbij dan u denkt? Een preview van het nieuwe dashboard in UNIT4 Multivers Online en andere ontwikkelingen, waarmee u de samenwerking met niet-boekende cliënten optimaliseert en extra adviesmogelijkheden creëert.

De presentaties vinden verschillende keren per dag plaats.

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.


Reageer op "Uitnodiging UNIT4 Accountancy Najaarstour"