Stel je vraag

U wilt een goede financiële administratie voeren en daarbij gebruik maken van een ordergestuurd verkoopproces? Dan is Multivers Large voor u de ideale oplossing.

De basis van Multivers Large bestaat uit een uitgebreide financiële administratie, relatiebeheer en managementassistent. Met de extra functionaliteiten zoals voorraad- en bestelregistratie, verkoop, vaste orders en facturering kunt u een professionele handelsadministratie voeren.

  • Alle functionaliteiten van Multivers Medium Online
  • Voorraad- en bestelregistratie (inkooporders)
  • Verkooporders

Prijs Online 
EUR 123 per maand (1 gebruiker, 3 administraties)

Inclusief: gebruiksrecht, onderhoud en telefonische ondersteuning bij Software Gemak.

Meer informatie over dit product

Probeer 30 dagen gratis

Start direct uw gratis 30-dagen proefabonnement. U kunt alle functionaliteiten uitproberen binnen een fictieve administratie van een tuincentrum, maar u kunt ook direct starten met het opzetten van uw eigen administratie. Besluit u gedurende de 30 dagen het proefabonnement om te zetten naar een betaald abonnement dan blijven uw gegevens bewaard en kunt u zonder problemen doorwerken. Wilt u niet verder? Geen probleem. U zit nergens aan vast.

Brochure

Wilt u een volledig overzicht van de functionaliteit? Download dan hier de brochure.

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op met GB Business Solutions. Wij helpen u graag aan het juiste antwoord

085 - 0091200 Neem contact op

Bekijk ook onze andere producten

Heeft u uw boekhouding op orde met Multivers Online? Zet een volgende stap en verwerk bijvoorbeeld uw inkomende facturen eenvoudig via Basecone.

Bekijk alle producten