Geplaatst door: GB Business Solutions in UNIT4, Productinformatie op 17-04-2014 reageer

Uw geld sneller binnen met een foutloos debiteurenbeheer

Veel ondernemers maken hun verkoopfacturen in Word of Excel. De facturen worden handmatig ingeboekt in UNIT4 Multivers Small (Online) op het moment dat daar even de tijd voor is. Nu houdt de ene ondernemer er een beter systeem op na dan de andere, maar naast het feit dat het veel tijd kost, blijft deze manier van werken erg foutgevoelig.

Er wordt snel een kopie van de vorige factuur gepakt en aangepast, maar met de eerder doorgegeven adreswijziging is helaas geen rekening gehouden en er wordt vergeten het factuurnummer aan te passen. Oeps, de nieuwe factuur is per ongeluk onder de naam van het oude bestand opgeslagen. Wat is er nu eigenlijk opgestuurd naar de klant en heeft de klant eigenlijk al een herinnering gehad? Kortom u bent meer tijd kwijt met uw administratie en wacht wellicht onnodig lang op uw geld.

Met UNIT4 Multivers Medium (Online) kunt u uw facturatie volledig integreren met uw bestaande financiële administratie om vervolgens op eenvoudige wijze uw debiteuren te beheren, aanmaningen te versturen en inzicht te creëren met behulp van de verschillende managementrapportages.

Wilt u meer weten over UNIT4 Multivers Medium (Online)? Vraag dan hier de uitgebreide informatiemail aan met diverse demonstratiefilmpjes en een gratis 30 dagen proefabonnement.

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.


Reageer op "Uw geld sneller binnen met een foutloos debiteurenbeheer"