Webwinkel Backoffice voor WooCommerce

Speciaal voor WooCommerce webwinkels zijn wij voornemens om een koppeling te ontwikkelen waarmee een volledige backoffice ingericht kan worden waarin u uw boekhouding, voorraadbeheer en de inkoopregistratie kunt voeren. Wij maken hiervoor gebruik van Unit4 Multivers. Een degelijk en betrouwbaar ERP pakket dat beschikt over uitgebreide financiële en logistieke functionaliteiten. Uit een eerste onderzoek is echter gebleken dat de API van WooCommerce op dit moment nog te weinig functionaliteit biedt om de beoogde koppeling optimaal te benutten. In de tweede helft van dit jaar zullen wij dit opnieuw bekijken.

Voor Magento webshops hebben wij reeds een backoffice oplossing. Kijk hier voor meer informatie.

Werkt u met één van de volgende webwinkel platforms en wilt u ook een financiële en logistieke backoffice? Laat het ons dan weten.

Door gebruik te maken van de backoffice in UNIT4 Multivers krijgt u in één keer de beschikking over een groot aantal financiële en logistieke functionaliteiten als aanvulling op uw webwinkel.

U heeft al een complete financiële en logistieke backoffice voor uw webwinkel vanaf EUR 157,50 per maand.

Werkt u reeds met UNIT4 Multivers en wilt u enkel de webwinkelkoppeling aanschaffen? Dan kan dat tegen de volgende tarieven:

Webwinkelkoppeling Handel voor UNIT4 Multivers en Magento, EUR 49,50 per maand
Webwinkelkoppeling Financieel voor UNIT4 Multivers en Magento, EUR 28,50 per maand

Wilt u een offerte voor uw webwinkel? Vraag deze dan aan via ons contactformulier. Of bel ons op 085-0091200.