Webwinkel Backoffice voor Lightspeed eCom

Speciaal voor Lightspeed eCom webwinkels ontwikkelden wij een koppeling waarmee een volledige backoffice ingericht kan worden waarin u uw boekhouding, voorraadbeheer en de inkoopregistratie kunt voeren. Wij maken hiervoor gebruik van Unit4 Multivers. Een degelijk en betrouwbaar ERP pakket dat beschikt over uitgebreide financiële en logistieke functionaliteiten. De webwinkelkoppeling voor Unit4 Multivers en Lightspeed eCom is verkrijgbaar in de appstore van Lightspeed eCom.

U kunt meerdere webshops koppelen aan deze backoffice en ook orders via andere kanalen (telefoon, mail, etc.) registreren. Zo heeft u een up-to-date inzicht in de resultaten per webshop of per orderkanaal. Alle gegevens worden direct verwerkt in de financiële administratie zodat u altijd over de actuele gegevens beschikt voor bijvoorbeeld uw BTW aangifte, debiteurenbeheer of uitgaande betalingen.

Ook voor Magento webshops hebben wij reeds deze backoffice oplossing. Kijk hier voor meer informatie.

Werkt u met één van de volgende webwinkel platforms en wilt u ook een financiële en logistieke backoffice? Laat het ons dan weten.

Door gebruik te maken van de backoffice in UNIT4 Multivers krijgt u in één keer de beschikking over een groot aantal financiële en logistieke functionaliteiten als aanvulling op uw webwinkel.

Webwinkelbackoffice voor SEOshop

U heeft al een complete financiële en logistieke backoffice voor uw webwinkel vanaf EUR 157,50 per maand.

Beschikt u reeds over UNIT4 Multivers en wilt u enkel de webwinkelkoppeling aanschaffen dan kunt u dit doen in de appstore van SEOshop. De prijzen zijn als volgt:

Webwinkelkoppeling Basis EUR 28,50 per maand
Webwinkelkoppeling Compleet EUR 49,50 per maand

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 085-0091200.