Geplaatst door: GB Business Solutions in UNIT4, Accountancy op 16-01-2013 reageer

Digitaal factureren voor UNIT4 Multivers en UNIT4 Accounting

De afgelopen periode hebben wij veel klanten geholpen met het digitaliseren van onder andere de facturen en aanmaningen. Binnen UNIT4 Multivers en UNIT4 Accounting is het mogelijk om facturen en aanmaningen als PDF bijlage per mail te versturen, maar moet er wel voor iedere klant een losse verzendopdracht gegeven worden in Outlook. Voor veel klanten is dat te beperkt en zeker bij grotere aantallen.

Wij hebben nu een oplossing welke geschikt is voor UNIT4 Multivers en UNIT4 Accounting waarmee op het moment van afdrukken van de factuur of aanmaning (dus ook in een run) alle facturen en aanmaningen volledig automatisch worden verstuurd.

Er wordt gebruik gemaakt van een professionele HTML-template voor de begeleidende mail waarin eventueel belangrijke informatie uit de te versturen documenten wordt getoond. Denk aan bijvoorbeeld het totaalbedrag van de factuur en een vervaldatum. En bij het versturen van de aanmaning wordt automatisch een PDF kopie van de betreffende factuur of facturen toegevoegd.

Het systeem is geschikt voor ieder boekhoudpakket, maar ook voor andere applicaties en kan ook ingezet worden voor bijvoorbeeld het versturen van salarisstroken per mail al dan niet voorzien van wachtwoord of het versturen van offertes, automatisch voorzien van de algemene voorwaarden.

Kijk op onze productpagina voor meer informatie over deze oplossing.

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.


Reageer op "Digitaal factureren voor UNIT4 Multivers en UNIT4 Accounting"