Stel je vraag

Specialist in het automatiseren van administratieve processen

Wij zijn official partner van Software Gemak, Teamleader en Kerridge Commercial Systems én specialist in het automatiseren van administratieve processen. Met onze oplossingen zorgen wij dat mensen hun handen vrij krijgen voor de écht belangrijke zaken.

Wij zijn GB Business Solutions

GB Business Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen bij MKB-bedrijven om ervoor te zorgen dat zij de handen vrij hebben voor écht belangrijke zaken. Afhankelijk van de vraagstelling maken wij hiervoor gebruik van standaard applicaties of ontwikkelen we nieuwe applicaties.

Wij doen dit al 18 jaar met een team van ervaren adviseurs, consultants en programmeurs die inmiddels vele oplossingen hebben geïmplementeerd. Met dit team bedienen wij ruim 2500 klanten en werken wij samen met meer dan 300 accountants.

Contact

Klanten
Gebruikers
Accountantskantoren

GB levert maatwerk

Ook voor hele specifieke administratieve processen die niet binnen de standaarden passen, kunnen wij een oplossing bieden.

Onze specialisten kunnen voor uw unieke proces maatwerkapplicaties ontwikkelen.

GB integreert systemen

Besteed u tijd aan het handmatig overnemen van gegevens uit verschillende applicaties, zoals bijvoorbeeld een webwinkel of een kassa?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom het koppelen van diverse systemen.

De trotse medewerkers van GB Business Solutions

Peter Groot Bruinderink

Directeur

Sander Strebus

Senior Consultant

Ronald de Jong

Manager Operations

Fred van der Steen

Marketing & Sales

Lees nog meer over GB Business Solutions

Multivers versie 12.3.0.8

Multivers versie 12.3.0.8 is beschikbaar met een 10-tal opgeloste defects.

Lees hier verder

Wij zijn verhuisd

Eind vorig jaar zijn wij verhuisd van Linschoten naar een prachtig herenhuis aan de haven van Woerden. Het pand is volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt als kantoor. Ons nieuwe adres is: Haven 9 3441 AS Woerden Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom.

Lees hier verder

UBC definitief niet meer beschikbaar

Zoals reeds in december 2020 gemeld zou de UBC worden uitgefaseerd per 30 juni 2021. Eventuele koppelingen die ontwikkeld zijn op de UBC konden worden omgezet naar de WebApi. Nu is het echt zover. Met release 1.2.3.0.6 (de één-na-laatste release) is de UBC definitief niet meer beschikbaar. Heeft u nog een koppeling die communiceert via de […]

Lees hier verder