Blijf op de hoogte van onze activiteiten en leer meer over onze producten.

Specialist in het automatiseren van administratieve processen

Wij zijn official partner van Software Gemak, Teamleader en Kerridge Commercial Systems én specialist in het automatiseren van administratieve processen. Met onze oplossingen zorgen wij dat mensen hun handen vrij krijgen voor de écht belangrijke zaken.

Wij zijn GB Business Solutions

GB Business Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen bij MKB-bedrijven om ervoor te zorgen dat zij de handen vrij hebben voor écht belangrijke zaken. Afhankelijk van de vraagstelling maken wij hiervoor gebruik van standaard applicaties of ontwikkelen we nieuwe applicaties.

Wij doen dit al 18 jaar met een team van ervaren adviseurs, consultants en programmeurs die inmiddels vele oplossingen hebben geïmplementeerd. Met dit team bedienen wij ruim 2500 klanten en werken wij samen met meer dan 300 accountants.

Contact

Klanten
Gebruikers
Accountantskantoren

GB levert maatwerk

Ook voor hele specifieke administratieve processen die niet binnen de standaarden passen, kunnen wij een oplossing bieden.

Onze specialisten kunnen voor uw unieke proces maatwerkapplicaties ontwikkelen.

GB integreert systemen

Besteed u tijd aan het handmatig overnemen van gegevens uit verschillende applicaties, zoals bijvoorbeeld een webwinkel of een kassa?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom het koppelen van diverse systemen.

De trotse medewerkers van GB Business Solutions

Peter Groot Bruinderink

Directeur

Sander Strebus

Senior Consultant

Ronald de Jong

Manager Operations

Fred van der Steen

Marketing & Sales

Lees nog meer over GB Business Solutions

Dé perfecte uitbreiding op Multivers Online en Boekhoud Gemak

Met  Teamleader Focus breid je de mogelijkheden van Multivers Online en Boekhoud Gemak eenvoudig uit met: Klanten beheren Offertes maken Projecten beheren Uren registreren Facturen maken (ook abonnementen) Werkbonnen Ticket- en callregistratie Bekijk hier de korte video. Professionele online dienstverlening. In een handomdraai! Laat jouw klanten offertes online inzien én ondertekenen en volg de voortgang realtime. Of bied jouw klanten online inzicht […]

Lees hier verder

Wij zoeken consultants!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar consultants. In deze rol ondersteun je MKB bedrijven en administratie-/accountantskantoren bij het inrichten van de administratieve en logistieke processen in Multivers of Boekhoud Gemak. Interesse? Download hier de vacature.

Lees hier verder

Pre Summer Sale 2021 Multivers XL

Profiteer nu van kortingen tot wel 80% op Multivers Xtralarge. Voeg voordelig extra gebruikers of functionaliteiten toe aan je Multivers pakket. Deze actie is geldig tot 31 juli 2021. Informeer snel naar de voorwaarden.

Lees hier verder