Stel je vraag

Specialist in het automatiseren van administratieve processen

Wij zijn official partner van Software Gemak, Teamleader en Kerridge Commercial Systems én specialist in het automatiseren van administratieve processen. Met onze oplossingen zorgen wij dat mensen hun handen vrij krijgen voor de écht belangrijke zaken.

Wij zijn GB Business Solutions

GB Business Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen bij MKB-bedrijven om ervoor te zorgen dat zij de handen vrij hebben voor écht belangrijke zaken. Afhankelijk van de vraagstelling maken wij hiervoor gebruik van standaard applicaties of ontwikkelen we nieuwe applicaties.

Wij doen dit al 18 jaar met een team van ervaren adviseurs, consultants en programmeurs die inmiddels vele oplossingen hebben geïmplementeerd. Met dit team bedienen wij ruim 2500 klanten en werken wij samen met meer dan 300 accountants.

Contact

Klanten
Gebruikers
Accountantskantoren

GB levert maatwerk

Ook voor hele specifieke administratieve processen die niet binnen de standaarden passen, kunnen wij een oplossing bieden.

Onze specialisten kunnen voor uw unieke proces maatwerkapplicaties ontwikkelen.

GB integreert systemen

Besteed u tijd aan het handmatig overnemen van gegevens uit verschillende applicaties, zoals bijvoorbeeld een webwinkel of een kassa?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom het koppelen van diverse systemen.

De trotse medewerkers van GB Business Solutions

Peter Groot Bruinderink

Directeur

Sander Strebus

Senior Consultant

Ronald de Jong

Manager Operations

Fred van der Steen

Marketing & Sales

Lees nog meer over GB Business Solutions

Multivers versie 12.3.1.5

Download hier Multivers versie 12.3.1.5

Lees hier verder

Multivers 12.3.1.0

Multivers versie 12.3.1.0 is beschikbaar. Als uw installatie niet wordt gehost door Software Gemak moet u een update van de software op uw systeem uit (laten) voeren. Wilt u dat wij u ondersteunen bij het updaten van uw software? Stuur dan een mailtje naar support@gbsolutions.nl zodat wij een afspraak met u kunnen plannen. Werkt u […]

Lees hier verder

Multivers versie 12.3.0.16

Multivers versie 12.3.0.16 is beschikbaar. Als uw installatie niet wordt gehost door Software Gemak moet u een update van de software op uw systeem uit (laten) voeren. Wilt u dat wij u ondersteunen bij het updaten van uw software? Stuur dan een mailtje naar support@gbsolutions.nl zodat wij een afspraak met u kunnen plannen. Werkt u […]

Lees hier verder