Stel je vraag

GB ondersteunt bij uw cliëntautomatisering

Met onze ruime ervaring ondersteunen wij een groot netwerk van accountants- en administratiekantoren bij de cliëntautomatisering. Van ZZP'er tot middelgroot MKB bedrijf. Voor ieder type cliënt is er een geschikte oplossing te vinden binnen ons productportfolio.

Wij zorgen dat u klaar bent voor de nieuwe generatie klanten.

Transitie naar 'Het nieuwe samenwerken'.

Veel kantoren staan voor de uitdaging hoe zich voor te bereiden op de nieuwe generatie klanten die zich bij hen aandient. Deze generatie (ook wel Generatie Z of iGeneratie genoemd) heeft niets meer met het achteraf aanleveren van de administratie, maar wil efficiënt en mobiel kunnen werken én beschikken over actuele informatie zonder zelf een volledige boekhouding te voeren.

Wij bieden de tools om deze nieuwe generatie te bedienen. Veel kantoren hebben ze zelfs al in bezit zonder dat ze dat beseffen. Om kantoren bewust te maken van deze ontwikkeling én hen te helpen om zich voor te bereiden op deze nieuwe generatie klanten, organiseren wij het hele jaar door de introductiesessie 'Het nieuwe samenwerken'.

Plan uw gratis kantoorsessie

Een sessie rondom 'Het nieuwe samenwerken' bij u op kantoor

Volgend op de introductiesessies door het land kunnen wij ook een dergelijke sessie voor uw gehele team organiseren bij u op kantoor. Aan de hand van een heldere presentie en demonstratie bent in slechts 1,5 uur op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en de mogelijkheden voor uw kantoor. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een unieke flyer voor uw kantoor

Het is belangrijker dan ooit om uw niet-boekende klanten te laten weten dat zij veel tijd bij u kunnen besparen. Klanten zoeken immers steeds vaker naar kantoren waarmee zij digitaal kunnen samenwerken.

Om u hierbij te ondersteunen hebben wij een mooie flyer ontwikkeld waarmee u uw klanten kunt informeren. Wij zorgen ervoor dat uw eigen kantoorgegevens, zoals logo, kantoornaam en contactgegevens op de flyer komen. Zo kunt u de flyer uit naam van uw kantoor sturen aan uw klanten.

De flyer is geheel kosteloos. Wilt u deze flyer aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn GB Business Solutions

GB Business Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen binnen het MKB om ervoor te zorgen dat onze klanten de handen vrij hebben voor écht belangrijke zaken. Afhankelijk van de vraagstelling maken wij hiervoor gebruik van standaard applicaties of ontwikkelen we nieuwe applicaties.

Wij doen dit al 18 jaar met een team van ervaren adviseurs, consultants en programmeurs die inmiddels vele oplossingen hebben geïmplementeerd. Met dit team bedienen wij ruim 2500 klanten en werken wij samen met meer dan 300 accountants.

Proefabonnementen en overeenkomsten

Wilt u voor u cliënt een proefabonnement of een overeenkomst aanvragen? Kies rechts het gewenste product. Op de productpagina vindt u de mogelijkheden tot het starten van een proefabonnement of het aanvragen van een overeenkomst.

Heeft u nog andere vragen? Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen.

Ga naar contact

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op met GB Business Solutions. Wij helpen u graag aan het juiste antwoord

085 - 0091200 Neem contact op