Stel je vraag

Wholesale. ERP voor groeiambitie.

Uw (groot)handelsonderneming groeit, maar met uw huidige systemen loopt u tegen de grenzen aan. U wilt investeren om verder te kunnen groeien en uw klanten optimaal te blijven bedienen.

Als u dan investeert in nieuwe systemen wilt u het vooruitzicht hebben dat uw onderneming in de toekomst niet opnieuw belemmerd wordt in de groei, maar daarin juist ondersteund wordt. U wilt een systeem dat u eenvoudig kunt opschalen als dat nodig is, maar ook kunt aanpassen aan veranderende processen.

Investeer in Wholesale. Een ambitieus en betaalbaar ERP voor iedere (groot)handel.

Infosheet Bel me terug

Deze organisaties hebben al gekozen voor Wholesale.

Wholesale. Fundament voor groei.

Met Wholesale legt u een belangrijk fundament voor uw organisatie. Dit functierijke ERP fungeert als uw kernsysteem waarin uw belangrijkste processen zoals orderverwerking, logistiek en financiën zijn ondergebracht. Het biedt relevante informatie voor de sturing van uw organisatie. Vanuit dit kernsysteem kan de informatie vervolgens ontsloten worden naar andere systemen zoals bijvoorbeeld een PIM systeem, webwinkel of online marktplaatsen.

Op dit fundament bouwt u verder aan uw organisatie om deze doorlopend te laten aansluiten op de (veranderende) markteisen.

Rijke functionaliteit

Ondersteun uiteenlopende bedrijfsprocessen met zeer uitgebreide functionaliteit. Nieuw businessmodel of nieuw bedrijfsproces? Voeg functionaliteit toe wanneer u het nodig heeft. Wholesale is flexibel en groeit met u mee.

Schaalbaar

Groei van klanten, leveranciers en artikelen? Veelvoudige toename van het aantal mutaties? Allemaal geen probleem. Een extra werkplek of functionaliteit is in no-time toegevoegd.

Connectiviteit

Wholesale biedt tal van mogelijkheid tot uitwisselen van data met webshops, marktplaatsen, PIM systemen en veel meer.

Data-driven

Wholesale voorziet u in alle verschillende processen pro-actief van relevante data die u helpen om uw organisatie beter te sturen en uw klantbediening te optimaliseren.

Performance en Security

U bent in full-control over de beschikbaarheid, bereikbaarheid en beveiliging van uw systemen. Door het unieke Continuous Delivery werkt u altijd in de meest actuele versie van de software.

Maatwerk

Voldoet de zeer uitgebreide standaard voor uw specifieke proces net niet? Dan wordt volgens een zorgvuldige procedure maatwerk geleverd, zonder dat dit u dit in de toekomst belemmerd.

Download de Wholesale infosheet

Wholesale kan veel, heel veel. Eigenlijk teveel om allemaal op te noemen. In deze infosheet willen we wel alvast een aantal features met je delen.

Infosheet

Bouwen vraagt om voorbereiding.

Het implementeren van een toekomstbestendig ERP is cruciaal voor uw groeiambities. De uitdaging hierbij is om vanaf het begin de juiste focus te hebben en niet te snel te verzanden in de details. Wat dat betreft het is net als met het bouwen van een huis. We kunnen ons direct druk maken om de kleur van de keuken of de kranen in de badkamer, maar het belangrijkste is toch echt het leggen van een goed fundament. Dat is ook wat wij met onze aanpak voor ogen hebben.

1.
U maakt kennis met Wholesale en we bepalen of er een ‘fit’ is.
2.
Kernprocessen worden in kaart gebracht. Inventarisatie van functionaliteit en capaciteit vindt plaats.
3.
Op basis van de verzamelde informatie brengen wij een offerte uit.
4.
We starten een proefimplementatie waarbij alle deelprocessen gedetailleerd bekeken worden.
5.
Aan de hand van de blauwdruk wordt de implementatie verder uitgevoerd en afgerond.

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op met GB Business Solutions. Wij helpen u graag aan het juiste antwoord

085 - 0091200 Neem contact op