Stel je vraag

BTW verhoging en Unit4 Multivers

30-11-2018

Op 1 januari as. zal in Nederland het lage Btw-tarief verhoogd worden van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor het berekenen van de prijzen en tarieven in de Unit4 Multivers producten, alsmede de koppelingen die daarmee actief zijn.

Hiervoor komen er op 13 december diverse nieuwe releases van Unit4 Multivers beschikbaar:
• Unit4 Multivers/Accounting 10.10 (online en offline)
• Unit4 Multivers Management Monitor update
• Unit4 Multivers Web update
• API 1.9.x updates en 1.10 release

Factureert u momenteel van uit Unit4 Multivers? Controleert u dan uw factuurlayout om te zien of daar wellicht een ‘vaste’ tekst voor 6% BTW in opgenomen is. Wanneer dat het geval is, dient u dat aan te (laten) passen.

Heeft u een koppeling gemaakt met Unit4 via de API/UBC? Zorg dan dat dit getest wordt. Voor meer vragen hierover, kunt u contact opnemen met support via support@gbsolutions.nl

Unit4 heeft een document opgesteld waarin de gevolgen voor de diverse producten zijn beschreven en wat gebruikers dienen te doen indien zij wel of juist niet op een nieuwe versie overstappen. De Btw wijzigingen zullen in de API versies 1.9.x worden teruggepatched. Dit betekent dat er mogelijk zeer beperkt wijzigingen aan de gekoppelde applicatie nodig zijn. Voor koppelingen die werken op basis van UBC of versies van de API ouder dan 1.9.x gelden een paar specifieke voorwaarden.

Wij adviseren u dit document aandachtig door te nemen.

U kunt het document hier downloaden.

Lees meer over dit onderwerp

Geen categorie Support Multivers