Stel je vraag

Einde ondersteuning WFC en WebAPI 1.x per 1 maart 2022

18-01-2022

De ondersteuning op WCF zal definitief stoppen. Dit betekent dat deze technologie niet langer ingezet kan worden voor koppelingen. Het WCF-portal zal per 1 maart 2022 worden uitgeschakeld op de Multivers Online en Boekhoud Gemak-omgeving. Klanten die nog gebruikmaken van WCF kunnen gebruikmaken van de WebAPI-technologie. Ook is WCF uit de installatieset van de API gehaald sinds versie 2.2.1.6. De Native API voor on-premise integraties blijft uiteraard nog wel beschikbaar.

Zoals eerder aangekondigd zal ook de ondersteuning op een aantal versies van de WebAPI gaan stoppen. Dit betekent dat deze technologie niet langer ingezet kan worden voor koppelingen. De WebAPI 1.x versies zullen per 1 maart 2022 worden uitgeschakeld op de Multivers Online en Boekhoud Gemak omgeving. Klanten die nog gebruik maken van deze versies kunnen gebruikmaken van de nieuwste WebAPI versie 2.2.x

Ben je er niet zeker van of jouw koppelingen ook na 1 maart blijven werken? Stuur dan een mail naar support@gbsolutions.nl en vermeld daarbij met welke applicatie er momenteel vanuit Multivers (Online) of Boekhoud Gemak gekoppeld wordt.

Lees meer over dit onderwerp

Support Multivers Integraties & koppelingen