Stel je vraag

Unit4 zoekt Early Adopters

11-05-2018

Unit4 is volop bezig met het ontwikkelen van Unit4 Multivers Web. De webbased variant van het huidige Unit4 Multivers. Omdat het webbased is, zal Unit4 Multivers ook eenvoudig op tablet of smartphone gebruikt kunnen worden. Met deze ontwikkeling worden bestaande functionaliteiten onder de loep genomen en waar nodig vereenvoudigd in lijn met de visie dat de software van Unit4 self-driving moet zijn, oftewel de software ‘leert’ van de gebruiker.

Inmiddels zijn de eerste functionaliteiten zoals matchen, inzicht in inkoop- en verkoopfacturen en debiteuren en crediteuren beschikbaar in deze nieuwe vorm. Unit4 zoekt nu gebruikers van Unit4 Multivers Small of Medium Online die direct met deze nieuwe functionaliteit aan de slag willen en hier actief feedback op willen geven.

Deze nieuwe vorm kan direct gebruikt worden naast de huidige vorm en er kan eenvoudig tussen de twee vormen ‘geschakeld’ worden. Zo kunt u altijd terugvallen op de voor u bekende werkwijze. U werkt gewoon in uw eigen administratie.

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor het Early Adopter Program door u in te schrijven voor het webinar ‘Starten met Unit4 Multivers Web’.  In dit webinar laat Unit4 zien hoe Unit4 Multivers Web eruit ziet en werkt. Tevens wordt uitgelegd hoe u deze functies zelf kunt gaan gebruiken en via welke kanalen ze graag feedback ontvangen op hetgeen zij hebben gemaakt.

U kunt zich hier aanmelden.

Lees meer over dit onderwerp

Multivers